Verzenden en retouren

Verzendinformatie

Besteld u voor 17:00 of bij sommige producten voor 21:00 dan wordt uw bestelling in veel gevallen al de volgende dag met DPD, DHL of PostNL bezorgd. Heeft u specifieke wensen met betrekking tot de verzending, bijvoorbeeld "b.g.g. afleveren bij buren" of "alleen afleveren op woensdag of donderdag" dan is er de mogelijkheid om dit aan te geven bij de bestelling. Wij proberen hier gehoor aan te geven maar kunnen niets beloven aangezien we hiervoor afhankelijk zijn van de vervoerder.

De status van uw bestelling kunt u volgen door in te loggen op onze site. Indien beschikbaar krijgt u automatisch de Track & Trace informatie per email verstuurd.

Verzendkosten: Binnen Nederland rekenen wij € 2,95. Voor het versturen naar België rekenen wij € 4,50.

Retouren of Ruilen 

Retourzendingen van consumenten worden alleen geaccepteerd als het artikel in een zo oorspronkelijk mogelijke staat worden geretourneerd en voorzien is van een retourformulier wat u van ons krijgt. Stuur hiervoor een e-mail naar info@sigmacom.nl en vermeld welk product u wilt retourneren en het bestelnummer/factuurnummer. Wij stellen het ook op prijs als u ons de reden van retourneren laat weten.


De kosten voor het terugsturen naar ons zijn voor eigen rekening.  Zonder gebruik te maken van een deugelijke verpakking worden retourzendingen niet geaccepteerd. 

Voor bedrijven en organisaties of als u buiten de gestelde voorwaarden een artikel terugstuurt dan komt de betalingsverplichting niet te vervallen. Neemt u in geval van twijfel alstublieft contact op met onze Klantenservice via info@sigmacom.nl of op het telefoonnummer 088-0086050.